Alumni

HvA-alumnus? Vul de HBO-Monitor in!

Help jij als HvA-Alumnus de studenten van nu en ben je afgestudeerd in de periode 1 september 2021 - 31 augustus 2023? Wil je kans maken op 500 euro? En misschien nog wel belangrijker: wil je je eigen start op de arbeidsmarkt vergelijken met die van studiegenoten? Vul dan de HBO-Monitor in, je krijgt een uitnodiging in je e-mail.

De HBO-Monitor is hét jaarlijkse onderzoek om de aansluiting van HvA-alumni op de arbeidsmarkt te meten. Bijvoorbeeld: heb je een passende baan gevonden? En hoe goed ben je voorbereid op werken in jouw vakgebied? Met de antwoorden op de vragen in de HBO-Monitor maken we onze opleidingen voor alle studenten na jou nóg beter. Maar we kijken ook meteen welke behoeften er leven voor jouw verdere professionele loopbaan. Denk dan aan masters, post-hbo of andere ontwikkeltrajecten.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De HBO-Monitor is hét jaarlijkse onderzoek om de aansluiting van HvA-alumni op de arbeidsmarkt te meten. Bijvoorbeeld: heb je een passende baan gevonden? En hoe goed ben je voorbereid op werken in jouw vakgebied? Met de antwoorden op de vragen in de HBO-Monitor maken we onze opleidingen voor alle studenten na jou nóg beter.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 7 november 2023