Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Oefentherapie

Sluit je aan bij de Alumni Community Oefentherapie!

Ben jij afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie bij de HvA? Dan ben je nu alumnus van de HvA. Maak gebruik van de vele voordelen door je gegevens achter te laten bij de alumni community van de opleiding Oefentherapie.

100 jaar Oefentherapie in beweging!

In 2021 vieren we samen met alle alumni dat er 100 jaar krachtige professionals worden opgeleid aan de opleiding Oefentherapie in Amsterdam. Het feest staat in het teken van de diversiteit en toekomst van het beroep. Voor deze gelegenheid wordt een boek gepresenteerd over de historie en innovatieve kracht van oefentherapie.

Blijf op de hoogte door je aan te melden als alumnus en nodig je oud-studiegenoten uit!

Voordelen alumninetwerk

Jaarlijks worden voor en door alumni-evenementen georganiseerd, zoals congressen, symposia, netwerkborrels en reünies. Je houdt op een makkelijke manier contact met oud-studiegenoten en docenten, en doet nieuwe waardevolle contacten op.

De alumni community verbindt de opleiding (onderwijs en onderzoek) en de praktijk. Met de georganiseerde activiteiten leveren we een bijdrage aan innovatie en profilering van het vakgebied, kennisontwikkeling en professionalisering van alumni. Tijdens alumni-activiteiten is er ruimte om eigen kennis te vergroten, expertise te delen en te netwerken.

Meld je aan als alumnus en volg ons via LinkedIn .

Contact

We blijven graag met onze alumni in contact. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht naar Netty Winters-Prins, alumnicoördinator van de opleiding Oefentherapie via alumni.oefentherapie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 9 september 2021