Hogeschool van Amsterdam

Alumni

Oefentherapie

Sluit je aan bij de Alumni Community Oefentherapie!

Ben jij afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie van de Hogeschool van Amsterdam? Dan ben je alumnus van de HvA. Maak gebruik van de vele voordelen die je als alumnus van de HvA hebt door je gegevens achter te laten bij de alumni community van de opleiding Oefentherapie.

100 jaar Oefentherapie in beweging!

In 2021 vieren we samen met alle alumni dat er 100 jaar krachtige professionals worden opgeleid aan de opleiding Oefentherapie in Amsterdam. Het feest staat in het teken van de diversiteit en toekomst van het beroep. Voor deze gelegenheid wordt een boek gepresenteerd over de historie en innovatieve kracht van oefentherapie.

Blijf op de hoogte door je aan te melden als alumnus en nodig gelijk je oud-studiegenoten uit!

Voordelen

Jaarlijks worden voor en door alumni evenementen georganiseerd, zoals congressen, symposia, netwerkborrels en reünies. Je kan op een makkelijke manier contact houden met oud-studiegenoten en docenten, en ook nieuwe waardevolle contacten opdoen.

De alumni community verbindt de opleiding (onderwijs en onderzoek) en de praktijk. Met de georganiseerde activiteiten willen we een bijdrage leveren aan innovatie en profilering van het vakgebied, kennisontwikkeling en professionalisering van alumni. Tijdens alumni-activiteiten is er ruimte om eigen kennis te vergroten, expertise te delen en te netwerken.

Sluit je aan en laat je gegevens achter via de aanmeldknop en volg ons via LinkedIn .

Contact

We blijven graag met onze alumni in contact. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een bericht naar Netty Winters-Prins, alumnicoördinator van de opleiding Oefentherapie.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 2 oktober 2020