Alumni

Waarom in contact blijven ?

Eens een alumnus altijd een alumnus!

Naast een mooi netwerk en nascholing zijn er nog veel meer redenen om lid van het alumninetwerk te worden. Denk aan korting op cursussen en sporten. Lees hieronder meer over de voordelen.

Op deze pagina:

Accreditatie

Om onze alumni te ondersteunen in hun professionalisering vragen we voor onze evenementen accreditatie aan. Het proces van aanvraag tot toekenning kan tot ruim 3 maanden duren. Hieronder vind je meer informatie over de aanvraag van accreditatie.

Stap 1

De accreditatie commissie neemt ruim 4 weken de tijd om te controleren of de HvA alle benodigde informatie heeft doorgegeven. Bij akkoord start de aanvraag na betaling vanuit de HvA.

Stap 2

De accreditatie commissie neemt vier weken te tijd om te besluiten of de accreditatie punten worden toegekend. De commissie bepaald tevens het aantal accreditatie punten.

Stap 3

De aanwezigheid van de deelnemers wordt bij aanvang van het evenement gecontroleerd en geregistreerd.

Stap 4

Binnen 4 weken na het evenement wordt een toekenning of afwijzing van de accreditatiepunten gegeven:

  • Bij akkoord worden de namen van de aanwezige deelnemers digitaal doorgeven inclusief het KP nummer (Kwaliteitsregister nummer).
  • Bij afwijzing wordt dit op de alumni website vermeld.

De accreditatie punten zijn na een week zichtbaar voor de alumni/ deelnemers bij de betreffende accreditatie instelling.

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 28 november 2022