Alumni

Sportkunde - leerroute SM&O Alumni Network

Als alumnus van de opleiding Sportkunde – leerroute SM&O ben je automatisch lid van ons Alumni Network met meer dan 2.000 leden. Een sterk netwerk is ontzettend waardevol, niet alleen wanneer je net afstudeert, maar ook later in je carrière. Het Alumni Network faciliteert verbinding, met zowel oude studiegenoten, docenten en huidige studenten.

Ilana - alumna - Sportkunde

De vaardigheden om zaken te regelen, te plannen en te organiseren gebruik ik dagelijks

Lees verder

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Freelancers? Experts? Of inspiratie? Profiteer van een waardevol netwerk binnen handbereik. Kom in contact met professionals over de hele wereld en in verschillende werkvelden. Het maakt niet uit waar je woont of werkt, als deel van het SM&O Alumni Network blijf je verbonden.

Hoe? Je ontvangt:

  • toegang tot de Alumni LinkedIn groep met bijna 1.000 alumni om je Linkedin-netwerk te vergroten, met actuele vacatures en opdrachten.
  • nieuwsbrieven met event updates, bijzondere vacatures en informatie over de podcastserie Inside Out.
  • uitnodigingen voor netwerkborrels en branche specifieke panels op bijzondere locaties. Ontmoet andere alumni en laat je inspireren door een variatie aan sprekers. Van talent managers, CEO’s, topsporters en DJ’s tot marketing experts en ondernemers; het Alumni Network kent ze allemaal.
  • uitnodigingen om te spreken tijdens de SM&O College Tours op de Dokter Meurerlaan. Kom weer in contact met huidige docenten, studenten en andere alumni. De perfecte gelegenheid om goede stagiaire(s) te vinden, nieuwe collega’s te werven en in te haken op de verschillende (sport)projecten.
Gepubliceerd door  Faculteit Bewegen, Sport en Voeding 19 juni 2023