Hogeschool van Amsterdam

Netwerk bijeenkomst HvA female entrepreneurs

Wat heb jij nodig om met je ideeën aan de slag te gaan?

Evenement

Het programma ondernemerschap merkt dat vrouwelijke studenten minder vaak tijdens hun studie een eigen bedrijfje beginnen. Dit zien we bijvoorbeeld aan het beperkte aantal vrouwen die gebruik maken van de mogelijkheden die de Amsterdam Venture Studios biedt. Denk aan mogelijkheden zoals het 10K incubator programma, gebruik van een speciale ondernemersregeling voor studenten en gratis flex werkplekken. Om deze reden willen we graag vrouwelijke studentondernemers samenbrengen om een netwerk creëren waarin we elkaar kunnen helpen.

Het gevormde netwerk biedt vrouwelijke studenten een platform waarop ze hun ideeën kunnen delen, concretiseren, rolmodellen ontmoeten, brainstormen en waar andere vrouwelijke (student) ondernemers hun do's en don’t kunnen delen.

Op maandag 27 januari 16.00 tot 17.30 uur organiseren wij de eerste bijeenkomst in vorm van een brainstorm sessie. Dit dient ter kennismaking en als een moment om te peilen welke behoeftes er zijn. Want wat heb jij nodig om met je idee aan de slag te gaan? Hoe maak je van jouw idee een daadwerkelijk bedrijfje? En hoe wordt jouw onderneming een succes?

Ondernemende vrouwelijke studenten met én zonder concreet business idee zijn welkom!

Leuk! Ik meld mij aan!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 20 januari 2020