Maak van je idee een startup bij de 10K Incubator!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek

26 jan 2021 13:06 | Ondernemerschap

Heb jij een innovatief idee voor een startup? Een creatieve oplossing of duurzame innovatie waarmee je impact wilt maken? De Hogeschool van Amsterdam biedt de mogelijkheid om in een semester van jouw idee een startup te maken door deel te nemen aan het 10K pre-incubator programma. Dit is het programma waarin elk halfjaar de meest veelbelovende ideeën en gemotiveerde teams samenkomen om hun idee verder uit te bouwen.

Het programma bestaat uit coaching van een ervaren startup coach, een programma waarin je werkt aan je business plan, finance en team, een feedbacknight en aan het einde een intensieve week met zeven masterclasses en een Dragons’ den. Dit alles om je voor te bereiden, zodat je straks met jouw startup echt impact kan maken. Je bent dan klaar om de strijd om financiering aan te gaan, klanten te vinden en aan je te binden en te concurreren met anderen. Kortom: je groeit binnen de 10K pre-incubator uit van studententeam tot een echte startup.

Wil jij een half jaar de schouders onder jouw idee of startup zetten? Plan dan direct een vrijblijvend intakegesprek in! Hiervoor kan je gebruik maken van dit formulier. Tijdens dit intakegesprek kunnen we nader kennismaken, veel uitleggen over het programma en daarnaast kunnen jullie alle vragen die jullie hebben over het 10K programma stellen!

Als niet het hele team door wil met de startup is deelname met minder teamleden uiteraard ook mogelijk.

Wat we belangrijk vinden op je het moment dat je, je inschrijft zijn de volgende punten:

• Je hebt een potentieel schaalbaar idee, creatieve oplossing of duurzame innovatie
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd (lees: je doet het voor jezelf en omdat je in je startup/idee gelooft)
  • Je committeert je aan het actief volgen van het programma en de daarbij behorende activiteiten.
  • minimaal één teamlid is bachelor, voltijds-masterstudent of in de afgelopen twee jaar afgestudeerd aan een Amsterdamse kennisinstelling

Belangrijke data om rekening mee te houden:

• De individuele start van het programma ligt tussen 8 & 28 februari
  • Digitale of hybride bijeenkomsten op 24 februari, 24 maart, 21 april en 26 mei.
  • Intensive week van 17 juni t/m 22 juni
  • Dragon’s Den en afsluiting op 23 juni

Belangrijk om te weten is dat het programma te combineren is met je opleiding, stage of scriptie en bovendien gratis is en dat je daarnaast de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van een gratis werkplek in de Amsterdam Venture Studios (https://www.hva.nl/venturecenter/startup-support/avs).