Meld je nu aan voor 10K!

Aanmelden, toelating en beoordeling

Werk jij als student aan een idee voor een creatieve oplossing of duurzame innovatie? Wil jij van dit idee een startup maken, die echt impact maakt? Dan is 10K wat voor jou!

Aanmelding en toelating

Om je aan te melden voor een ​​plek in de volgende generatie van 10K moet je de volgende dingen doen:

  1. Download het 10K Application Deck, onderaan deze pagina.
  2. Deze vul je in en stuur je op naar 10k@hva.nl
  3. Ter bevestiging van ontvangst, krijg je een mail van ons.
  4. Het deck gaat naar onze toelatingscommissie, zij bepalen of je wordt uitgenodigd voor een toelatingsgesprek en eventueel in ons programma past.
  5. Ben je toegelaten na het gesprek? Dan ontvang je per email bericht of je bent toegelaten tot 10K.

Twijfel je of 10K wel iets voor jouw is of dat jouw idee geschikt is voor 10K? Vraag dan snel een informatiegesprek aan, wij denken graag met je mee!

Toelating & beoordeling

In onze incubator hebben we slechts plek voor 8 a 12 startups. Vandaar dat we een strenge selectie procedure hanteren. Alle Application Decks worden beoordeeld door onze drie koppige toelatingscommissie aan de hand van een stoplicht systeem. Per slide (exclusief slide 'naam startup') wordt rood/oranje/groen toegekend en wordt feedback gegeven door de toelatingscommissie. Bij overwegend groen ben je toegelaten tot het programma, bij overwegend oranje vindt er een extra gesprek plaats en bij overwegend rood kunnen we de startup helaas niet toelaten. De gegeven feedback door de commissie zal in alle gevallen met de ondernemers gedeeld worden.

Houd er rekening mee dat we bij zowel groen als oranje aanvullende eisen kunnen stellen als onderdeel van het toelatingsproces. Zo kan je bijvoorbeeld voordat het programma begint delen van jouw startup verder moeten ontwikkelen of een eerste prototype moeten bouwen, om in aanmerking te komen voor toelating tot 10K.

Tot slot, je kan slechts 1 idee indienen per halfjaar!

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 10 juni 2024