Business en Economie

Businesspartner met ambitie

U bent op zoek naar samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek? Voor bedrijven, instellingen, studenten en professionals zijn wij de vanzelfsprekende businesspartner op het gebied van Business en Economie.

De faculteit Business en Economie (FBE) leidt werknemers op tot inhoudelijk en persoonlijk sterke professionals die van toegevoegde waarde zijn voor organisaties en de maatschappij.

Via onze voltijdopleidingen, deeltijdopleidingen, modules, cursussen en in-companytrainingen verbetert u de kennis en vaardigheden van uw medewerkers.

Zoekt u samenwerking op het gebied van onderzoek, praktijkcases, gastcolleges, afstuderen of stages? Ook op deze gebieden werken wij samen met bedrijven en instellingen.

Bekijk hiernaast het volledige aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor studenten en professionals die een hoger beroepsopleiding willen volgen in Business en Economie, bieden wij (inter)nationale voltijd bacheloropleidingen en deeltijd bacheloropleidingen aan. Na succesvolle afronding ontvangt de student een erkend hbo-bachelordiploma.

Het is ook mogelijk om slechts de losse modules (i.e. cursussen) van een deeltijd bacheloropleiding te volgen, met ontvangst van een certificaat bij succesvolle afronding. Opgeteld leiden deze modules tot een erkend deeltijd bachelordiploma.

Een nieuwe professionele richting in slaan of uw positie op de arbeidsmarkt versterken? Het volgen van een cursus, masterclass of summer school op het gebied van Business en Economie, is een ideale manier om uw waarde voor een organisatie te vergroten.

Een belangrijke doelstelling van de faculteit Business en Economie (FBE) van de Hogeschool van Amsterdam, is het ontwikkelen en delen van nieuwe kennis in de regio. Met behulp van een uitgebreid netwerk en het uitvoeren van toegepast onderzoek, leveren wij een belangrijke bijdrage aan kennisvermeerdering in organisaties, onderwijs en de regionale economische ontwikkeling.

FBE hecht eveneens veel waarde aan een internationale oriƫntatie. Ons buitenlandse relatienetwerk, bestaande uit meer dan 100 internationale hogescholen en universiteiten, wordt intensief onderhouden en regelmatig uitgebreid.

Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Studenten kunnen voor informatie, begeleiding en workshops terecht bij het Amsterdam Center voor Entrepreneurship (ACE). ACE stelt ambitieuze en ondernemende studenten in staat om in hun eigen onderneming af te studeren.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 17 augustus 2017