Amstelcampus

HvA inzamelingsactie voor vluchtelingen

Dinsdag 15 september en donderdag 17 september

15 sep 2015 12:43 | Amstelcampus

Wil jij hulp bieden aan vluchtelingen? En heb je warme (schone) kleren en/of verzorgingsproducten die je kunt missen? Lever deze dan dinsdag 15 september of donderdag 17 september in bij de receptie van het Wibauthuis, het liefst in een zak of doos.

Vandaag en donderdag vanaf 08.00 uur kunnen de spullen worden ingeleverd bij de receptie van het Wibauthuis. Donderdag vanaf 14.00 uur worden de producten gesorteerd.

Er is een groot tekort aan (warme) mannenkleding bij het COA (Centrale Orgaan opvang Asielzoekers) en het Rode Kruis. Dus mocht je iets kunnen missen -al is het een broek, paar sokken of een sjaal-, dan is dit zeer gewenst. Bij voorkeur uiteraard wel schoon. Daarnaast is er behoefte aan verzorgingsproducten: van scheermesjes tot tandenborstels of shampoo.

De inzamelingsactie is een initiatief vanuit domein Economie en Management. Er is veel hulp van externe partijen bij deze inzameling, zoals van o.a. verhuisbedrijven. Zij gaan de spullen rijden naar de zogeheten centrales en kazernes.

• WAT: warme kleding en/of verzorgingsproducten, er is met name een groot tekort aan mannenkleding.
  • WAAR: receptie Wibauthuis, Wibautstraat 3b in Amsterdam.
  • DATA EN TIJDEN: dinsdag 15 september tussen 08.00-22.30u en donderdag 17 september tussen 08.00-14.00u.