Urban Governance and Social Innovation

Sensing streetscapes nieuwsbrief 6

Anders

Op de valreep nog een laatste nieuwsbrief in 2020. Ondanks de uitdagingen die dit jaar bracht, kunnen we met trots terugkijken op de tussenresultaten en voortgang van het onderzoek. We hebben afgelopen maand alle leden van de advisory board gesproken. In deze nieuwsbrief meer over de voorbereidingen van tests met mobiele eye-tracker en het parallelle experiment dat in Boston werd uitgevoerd door Tufts University. Verder een korte update van de AI-lijn, waar mooie vorderingen zijn.

Referentie Suurenbroek, F. (Author), Spanjar, G. (Author), Tetteroo, J. (Author), & de Bildt, L. (Designer). (2020). Sensing streetscapes nieuwsbrief 6. Digital or Visual Products, Hogeschool van Amsterdam, Urban Technology.
Gepubliceerd door  Kenniscentrum Techniek 17 december 2020

Publicatiedatum