HvA United

De Beleving van Schoonheid

Evenement

Ook geïnteresseerd in Filosofie in Woord en Beeld? Kom dan naar de drie mini colleges die Hans Mackaaij geeft voor leden van HvA United! Wegens succes is er een 2e reeks!

Hans Mackaaij was tot 2015 opleidingsmanager van de Academie Lichamelijke Opvoeding van de Faculteit, Bewegen Sport en Voeding HvA; nu is hij als docent verbonden aan de opleiding Sport, Management & Ondernemen.

Hans verdiept zich al jaren in Filosofie en vertaalt zienswijzen van Plato en Socrates tot Hannah Arendt, Jean Paul Sartre en Emmanuel Levinas, filosofen uit onze tijd in colleges voor excellente studenten en collega HvA medewerkers. Februari/maart 2017 geeft Hans een reeks van 3 colleges voor HvA United!    Gedurende drie colleges leidt Hans ons vanuit een filosofisch perspectief door de Wereld van de Schoonheid, steeds vanuit een ander thema!.

Het bijzondere is dat Hans in zijn colleges indringende filmfragmenten laat zien, die extra impact geven aan de denkwijzen van de door hem behandelede filosofen. Daarbij....Hans is een verteller pur sang en deelt graag zijn kennis en kunde met ons.

Datum colleges Locatie/ruimte Thema's colleges de Wereld van de Schoonheid van
16 februari 2017 Muller Lulofhuis MHL 05A16 Bewegen en Sport
16 maart 2017 Muller Lulofhuis MHL 07A16 Macht en Verleiding
30 maart 2017 Muller Lulofhuis MHL 04A16 Liefde en Erotiek

Deze eerste reeks is al vol, aanmelden voor de tweede reeks is al mogelijk. Meld je zo snel mogelijk aan, plaatsing op volgorde van binnenkomst.

Nb. Mocht je na aanmelding toch onverhoopt verhinderd zijn, laat het zsm aan Afien Nap weten. Je stelt dan een collega van de wachtlijst in de gelegenheid alsnog de collegereeks te volgen.

Extra reeks mini-colleges !

Wegens overweldigende belangstelling is er nu een tweede reeks mini-colleges!

Datum colleges Locatie/ruimte Thema's colleges de Wereld van de Schoonheid van
23 maart 2017 Muller Lulofhuis MHL Bewegen en Sport
6 april 2017 Muller Lulofhuis MHL Macht en Verleiding
20 april 2017 Locatie wordt later bekend gemaakt Liefde en Erotiek

Maak gebruik van deze unieke kans. Er is plaats voor 25 deelnemers dus meld je snel aan voor de gehele reeks!

Gepubliceerd door  HvA United 9 februari 2017