Global Goals Jam Amsterdam

Design 2030 now!

Evenement

Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid & design? En werk je graag in een interdisciplinair team? Schrijf je hier in voor de Global Jam en design 2030! 17 & 18 september is het zover! De Green Office HvA organiseert samen met de Digital Society School en de UNDP de Global Goals Jam. Dit is een tweedaags evenement waar wereldwijd multidisciplinaire teams werken aan het oplossen van lokale challenges, met behulp van design-thinking.

Global Goals Jam 2019 (Ola Bonati)

Deze editie richten we ons op het grootste thema van de eeuw: Klimaatverandering. Om het makkelijk te maken hebben we sub-thema’s geformuleerd om op te focussen.

Climate justice

Hoe verschuiven we de focus van smeltende ijskappen, en de opwarmende aarde naar een beweging die rekening houdt met de mensen en gemeenschappen die het meest kwetsbaar zijn voor de effecten van klimaatverandering? Hoe zorgen we ervoor dat duurzaamheid niet exclusief is?

Beyond human-centered design

Wat gaan er gebeuren als we de natuur, en omgeving als prioriteit stellen het design-proces, en hoe zullen deze eruit gaan zien?

Regenerative cities

Hoe verzorgen we een gezondere relatie tussen natuur, urban systems, en communities? En hoe richten we ecologisch Amsterdam zo in dat ze niet alleen duurzaam is, maar ook actief bijdragen aan een welvarende planeet?

1 september 2021

Startdatum 17 sep