Creative Thursday Meetup CoECI #2

Centre of Expertise for Creative Innovation

Evenement

Op donderdag 16 september vindt onze tweede Creative Thursday Meetup plaats, dit keer zijn we te gast bij het SluisLab, de social innovation hotspot van Hogeschool Inholland op het Zeeburgereiland. Onze eerste fysieke meetup waar we elkaar eindelijk echt kunnen ontmoeten en leren kennen!

Tijdens onze meetups kun je achterover leunen, kennis opdoen en partners voor samenwerking vinden. Een meetup zonder al teveel regels, maar altijd op inspirerende plekken buiten de schoolmuren waar creatieve innovatie plaatsvindt. Waar studenten, docenten en onderzoekers samen met buurtbewoners werken aan het oplossen van vraagstukken op buurtniveau.

Kom naar onze eerste live meetup en maak kennis met het team van CoECI, het SluisLab en leer nieuwe mensen kennen tijdens de borrel!

16:00 | Inloop
16:05 | Welkom & Update CoECI
16:20 | Introductie Sluislab door Esther Bouw, Learning director SluisLab
16:30 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen
17:00 | Einde

SluisLab Safari

Tijdens de tweede helft van het programma is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de korte Sluislab Safari. Met Karel Koch wandelen we in een halfuurtje over Zeeburgereiland: via Skatepark Zeeburgereiland - de grootste betonnen buitenbaan van Nederland - en Dynamo's Buurtkamer, in noordelijke richting over de IJdijk naar de zandvlakte van de toekomstige Sluisbuurt . Daar bezoeken we kort het placemaking terrein: het gebied voor bewonersinitiatieven én de plek waar volgend jaar Broedplaats Baggerbeest gaat verrijzen: een mooie mix à 2500m2 van ateliers voor kunstenaars, SluisLab en leer-, werk- en ontmoetingsplaatsen voor makers, bewoners, ondernemers en studenten.

Maximaal aantal deelnemers meetup: 50
Maximaal aantal deelnemers wandeling: 15

Vol = Vol
Dus meld je gauw aan via de link hieronder 👇🏻 Deelname is gratis

De meetup zal plaatsvinden bij Bluey's op het Zeeburgereiland.
Adres: Eef Kamerbeekstraat 182, Amsterdam

CoECI is het kennis- en innovatienetwerk voor de creatieve industrie. We zetten kunst, media, technologie en ontwerp in voor een duurzame, inclusieve en grootstedelijke samenleving. De activiteiten van CoECI zijn open en toegankelijk: iedereen kan een bijdrage leveren en is welkom!

Vier Amsterdamse hogescholen hebben zich in CoECI verenigd:

• Hogeschool van Amsterdam (penvoerder)
  • Hogeschool Inholland
  • Gerrit Rietveld Academie
  • Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Benieuwd naar wat ons netwerk voor jou kan betekenen? Heb je vragen of wil je samenwerken? Je kunt ons bereiken via hello@coeci.nl en www.coeci.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 13 juli 2021

Startdatum 16 sep