Hogeschool van Amsterdam

Ad Informatieavond

Ad's Software Development en Frontend Design & Development

Voorlichtingsevenement

Wil je graag weten of een Associate degree-opleiding de juiste optie voor jou is en of de tweejarige hbo-opleiding Software Development of Frontend Design & Development echt bij je past? Kom dan kennismaken met deze nieuwe opleiding(en) tijdens de online informatieavond op 15 juli a.s.

Heb jij een passie voor code, problemen oplossen en design? Wil jij leren hoe je interactieve toepassingen voor het web maakt? Of wil je leren hoe je betrouwbare en gebruiksvriendelijke software- en webapplicaties bouwt? Ben je op zoek naar een praktijkgerichte hbo-opleiding waar je vanaf dag één aan de slag gaat met échte opdrachten voor echte bedrijven? Dan is de nieuwe tweejarige Associate degree Frontend Design & Development (FDND) of Software Development (SD) vast iets voor jou. Maak kennis met deze nieuwe opleiding(en) tijdens de online informatieavond op 15 juli a.s.

Programma informatieavond

Online informatiebijeenkomst Tijdstip
Ad Frontend Design & Development 18:00 – 18:45
Ad Software Development 18:00 – 18:45
Ad Frontend Design & Development 19:15 – 20:00
Ad Software Development 19:15 – 20:00

Ben je een Software Developer?

In de Ad Software Development word je opgeleid tot een software developer die gespecialiseerd is in het bouwen van betrouwbare en veilige software- en webapplicaties.

Tijdens deze voltijdopleiding ga je vooral praktijkgericht aan de slag. Je werkt twee dagen per week aan actuele opdrachten van bedrijven die een vraagstuk hebben op het gebied van software development. Naast de opdrachten voor bedrijven werk je twee dagen per week aan projecten om de benodigde kennis en vaardigheden op te doen. Na je opleiding ga je aan de slag als frontend developer, backend developer, software engineer of fullstack developer.

Wil jij frontender worden?

De Ad Frontend Design & Development leidt je op tot een frontend professional die zich bezighoudt met webdesign en -ontwikkeling. Je richt je tijdens deze voltijdopleiding op webdesign, visual interface design en frontend development.

Vanaf het begin van de studie werk je aan actuele opdrachten voor échte opdrachtgevers, en leer je samenwerken in multidisciplinaire teams. In twee jaar tijd word je klaargestoomd tot frontender met inhoudelijke en technische vaardigheden op hbo-niveau, en een groot probleemoplossend vermogen. Met deze kennis, skills en praktijkervaring kun je o.a. solliciteren op de functies Frontend Web Developer, HTML/CSS Developer, Frontend Web Designer, User Interface Developer en Frontend Engineer.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 1 juli 2021

Datum

Startdatum 15 jul

Tijd

18:00 - 20:00 uur