[AFGELAST] Campus Amsterdam Morning Meetup #9

Let's meet up @ Amsterdam Green Campus

Evenement

[Deze bijeenkomst is tot nader order afgelast] Start je dag met een nieuwe dosis inspiratie en leer de actieve mensen uit de regio kennen! We brengen tijdens de meetup mensen uit onze diverse kennisregio samen om kennis uit te wisselen over de ontwikkeling van campussen, innovatiedistricten, netwerken en labs. Dit doen we iedere keer op een andere plek, waarbij we kennismaken met een van onze members.

AMSTERDAM GREEN CAMPUS ALS HOST

Dit keer strijken we neer bij Amsterdam Green Campus. Het groene innovatienetwerk is sinds 2016 bezig om projecten - gericht op stedelijke duurzaamheidskwesties - aan te jagen en te faciliteren. Directeur Niek Persoon zal ons meenemen in de werkwijze en projecten. Ook mogen we een kijkje nemen in het Student Lab: de plek waar mbo-, hbo- en wo-studenten samenkomen om te werken aan hun projecten. De daarop volgende brainstormsessie zal dit keer gaan over multidisciplinaire samenwerkingen. Want wat heb je hier precies voor nodig? En hoe bereik en betrek je andere domeinen?

09.00 Inloop met koffie en ontbijtsnack
09.15 Welkom door Campus Amsterdam
09.20 Presentatie door directeur Niek Persoon
09.30 Rondleiding door het Student Lab
09:50 Brainstorm over multidisciplinaire samenwerking
10:10 Koffie en netwerken
10:30 Einde

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link!

HANDIGE LINKS

www.campus.amsterdam
www.amsterdamgreencampus.nl

CAMPUS AMSTERDAM

Campus Amsterdam is een Impact Netwerk van het Amsterdam Creative Industries Network (Centre of Expertise). Het netwerk verbindt campussen, innovatiedistricten en labs in de Metropoolregio Amsterdam. Ons doel is om mensen, kennis en faciliteiten in onze diverse kennisregio met elkaar te verbinden, zodat we samen kunnen werken aan urgente, stedelijke vraagstukken.

Gepubliceerd door  Campus Amsterdam 23 maart 2020