Knowledge Mile Winterwandeling

Leer de partners op de Knowledge Mile kennen!

Evenement

Werk, woon of studeer jij op de Knowledge Mile en wil je met ons kennismaken? Of weet je al wie we zijn en ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Wandel dan met ons mee langs alle locaties die samen de Knowledge Mile vormen!

Leer hoe ieder op de Knowledge Mile zorgt voor een fijne leefomgeving. En nog leuker, jij kunt zelf ook bijdragen. Aan het einde van de wandeling kun je lekker opwarmen met een drankje.

Programma

We verzamelen bij The Student Hotel. Maarten Terpstra, Learning Community Manager, neemt je mee langs alle projecten en initiatieven op de Knowledge Mile. We eindigen bij restaurant Water en Brood. Daar staat een welverdiend drankje op ons te wachten. Bij Water en Brood vindt tevens de Knowledge Mile BIZ Kristmas-borrel plaats. Blijf gezellig hangen en proost met ons mee.

Laat ons weten dat je erbij bent, meld je hier gratis aan.

We zien je graag bij de Knowledge Mile Winterwandeling!

PS: Mocht je niet mee kunnen wandelen, maar wil je wel graag (nieuwe) mensen ontmoeten? Dan mag je natuurlijk ook alleen bij de borrel aanschuiven.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 4 november 2019