Knowledge Mile presenteert: The Human Factor

Geef je carrière een boost!

Evenement

Hi carrièretijger! Hoe vind jij nou de juiste baan? Een baan die écht bij je past? Bij The Human Factor op woensdag 20 november pitchen vijf werkgevers in topfuncties echte vacatures. En mocht daar niets voor je bij zitten, dan kun je in ieder geval persoonlijke praatjes maken en tips uitwisselen.

De derde editie van The Human Factor is dé kans om jezelf te laten zien. Geen praatjes van recruiters of hr-medewerkers. De Knowledge Mile en Het Financieele Dagblad brengen jou (studenten en young professionals) direct in contact met werkgevers in topfuncties.

Luke Bartolo (Managing Partner van Turner & Townsend), Barbara Baarsma (Directievoorzitter Rabobank Amsterdam) en Lucas Rijckmans (Chief Corporate Services van The Student Hotel) zijn al als sprekers bevestigd. Zij geven een uniek kijkje achter de schermen.

Dus voor nieuwe inzichten, ontmoetingen met bijzondere mensen, en wie weet een nieuwe baan moet je bij The Human Factor zijn!

Aanmelden kan gratis via www.kmlive.nl, wees er snel bij, want vol = vol.

Enthousiast geworden? Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie:

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 28 oktober 2019