RE›SET INSPIRATIELUNCH #1

Extinction Rebellion vertelt!

Evenement

Tijdens de inspiratielunch van re›set deelt iemand buiten de HvA zijn visie op een toekomstbestendige en duurzame wereld. Uit die ervaringen kunnen we zelf inspiratie putten om van de HvA de duurzaamste hogeschool te maken.

Op woensdag 13 november is Extinction Rebellion (XR) te gast! XR weet duizenden mensen wereldwijd te mobiliseren en gebruikt burgerlijke ongehoorzaamheid om de overheid ervan te overtuigen actie te ondernemen op de klimaatcrisis. In oktober kon je niet om de groep heen. Zo blokkeerden ze de Stadhouderskade in Amsterdam en lieten ze zich zelfs arresteren.

Waarom vinden de klimaatactivisten van Extinction Rebellion zulke maatregelen nodig? En hoe moet de oplossing van de overheid er volgens hen uitzien? Je hoort het tijdens de inspiratielunch, waar ook ruimte is voor discussie.

re›set biedt een gratis, veganistische lunch aan voor alle studenten en medewerkers van de HvA. Natuurlijk mag je ook je eigen eten meenemen.

Locatie: Benno Premselahuis, 04A22.

Laat ons weten dat je erbij bent!

Wil je op de hoogte blijven van re›set? Meld je dan aan voor de mailinglijst.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 7 november 2019