Knowledge Mile Morning Meetup #26

It's time to meet up!

Evenement

Leer de gebruikers van de Knowledge Mile kennen tijdens de Morning Meetup! Het gebied strekt zich uit van het Amstelplein tot aan het Stadhuis. Deze keer verzamelen we bij de Stichting voor het Gehandicapte Kind. Zien we je daar?!

Wist je dat 62% van de mensen met een handicap zich eenzaam voelt? Dit begint al op jonge leeftijd. De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind streeft naar 'Geen kind zonder vriendjes' en vertelt je tijdens de meetup meer over een inclusieve maatschappij.

Side note

De Knowledge Mile Trail komt eraan en alle donaties gaan naar Het Gehandicapte Kind! Zo zorgen we ervoor dat ook op de Knowledge Mile kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen!

08:30 | Inloop met koffie & croissant
08:45 | Welkom
08:50 | Presentatie en rondleiding
09:10 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen
09:30 | Einde

Ben je erbij? Laat het ons weten!

Kennisuitwisseling

We beginnen de meetup met een korte introductie over de Knowledge Mile (Park) en de bedrijfsinvesteringenzone. Vervolgens vertelt directeur Henk-Willem Laan van Het Gehandicapte Kind meer over de stichting en krijg je een rondleiding door één van de meest toegankelijke gebouwen van Amsterdam. Daarna is er alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 25 oktober 2019