Campus Amsterdam Morning Meetup #7

It's time to meet up!

Evenement

Het innovatiedistrict Amsterdam Zuidoost staat centraal tijdens de eerstvolgende meetup van Campus Amsterdam.

In dit nieuwe innovatiegebied werken de ING, gemeente Amsterdam, HvA en het ROC samen. Zij zorgen voor een inspirerende omgeving waarin organisaties, onderwijsinstellingen en overheden van elkaar leren en kennis en talent delen. Om zo gezamenlijk bij te dragen aan huidige en toekomstige vraagstukken.

Wat weet jij al over het innovatiedistrict? Laat je bijpraten tijdens de Campus Amsterdam meetup op dinsdag 17 september. Hoor hoe Amsterdam Zuidoost zich ontwikkelt en welke vragen er leven.

09:15 | Inloop met koffie
09:30 | Introductie Campus Amsterdam door Matthijs ten Berge
09:35 | Presentatie door ING, HvA en ROC over hun drie prangende vragen
10:00 | Rondleiding en tijd om nieuwe mensen te leren kennen
10:45 | Aankomst pop-up Kleiburg en recap
11:15 | Einde

Iedereen is welkom. De meetup is gratis, kort en in de ochtend. Zo kun je vol inspiratie aan je werk- of studiedag beginnen.

Ben je er de 17e bij? Laat het ons weten!

HvA-locatie Fraijlemaborg
Zuidserre, 3e verdieping, 3106
Fraijlemaborg 133
1102 CV Amsterdam