Kick-off Digitaliseringsoffensief

Evenement

Met een proeverij, workshops, speeddates en een matchingsmarkt kunnen MKB-ondernemers er tijdens de kick-off achter komen wat het Digitaliseringsoffensief hen te bieden heeft. Lector Emerging Technologies for Business Tibert Verhagen en docent/onderzoeker Alexis van Dam geven break-out sessions.

Flickr / Merlijn Hoek

Het Digitaliseringsoffensief ondersteunt ondernemers uit de regio Amsterdam bij digitalisering om hun MKB-bedrijven sneller te laten groeien. De inloop voor het event in de Johan Cruijff ArenA is vanaf 15.00 uur. Wethouder van Economische Zaken Victor Everhardt geeft om 18.00 uur het officiële startschot, waarna het tijd is voor de MKB Groeiborrel en de uitreiking van het Product van de Maand.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.

De break-out session van Tibert Verhagen gaat over de inzet van robots in winkels, Alexis van Dam vertelt je alles wat je wil weten over personal branding op LinkedIn en over het optimaliseren van je website voor SEO. Het volledige programma bekijken doe je op digitaliseringsoffensief.nl.

Gratis registeren doe je hier.

Meer informatie over de rol van de HvA bij dit project vind je hier.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 9 september 2021

Startdatum 16 sep