Coronovation Conference

HvA-studenten tonen kracht van verbinding in coronatijd

Evenement

Het coronavirus heeft de manier waarop wij leven, ondernemen en communiceren volledig veranderd. Onderwijs is gedigitaliseerd en ook in het bedrijfsleven zijn werkprocessen compleet veranderd. De coronacrisis laat zien dat de mens in staat is om te veranderen, een pas op de plaats te maken en bovendien laat deze crisis de kracht van verbinding zien. Studenten van de opleiding Commerciële Economie zijn wereldwijd online op zoek gegaan naar vernieuwingen en trends die zijn ontstaan tijdens de coronaperiode.

In totaal zijn meer dan 500 innovaties gevonden en er zijn ook innovaties gecreëerd door de studenten zelf. Op 11 juni worden de meest bijzondere en spraakmakende trends en innovaties gedeeld via een speciaal online congres genaamd ‘Coronovation Conference’.

Meedoen kan via www.covidinnovations.com/hva of scan de QR code.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 1 oktober 2020

Startdatum 11 jun