Centre for Financial Innovation

European Digital Innovation Hub Noordwest (EDIH NW)

Digital Hub Noordwest

Project

Dit onderzoeksproject is voor MKB-bedrijven die met digitale innovaties verder willen komen. Door samen te ontdekken waar de kansen liggen. Door inzicht, training, kennis, advies en ondersteuning bij digitale innovaties te ontvangen. Door de facilitering van de implementatie van digitale innovaties.

Digital Hub Noordwest

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van dashboards voor duurzaamheidsdoelstellingen. Zo'n dashboard kan gebruikt worden om te komen tot bruikbare sturingsmaatregelen voor de realisatie van de duurzaamheidsstrategie van een bedrijf.

Neem contact op

Ben je benieuwd hoe de Digital Hub Noordwest je verder kan helpen? Onze digital business developers maken graag kennis met jouw bedrijf en geven advies op maat. Neem contact op als je meer wilt weten.

Partners

Binnen de European Digital Hub Noordwest werken we met de volgende instellingen en organisaties samen om ondernemers digitaal sterker te maken: Hogeschool van Amsterdam (Expertisecentrum Applied AI), Aeres Hogeschool Dronten, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, FME, SURF, EIT Health, 3D Makers Zone, Metaalunie, Techport, Techvalley, Enterprise Europe Network, Ontwikkelbedrijf Noord-Holland Noord, ROM InWest, ROM Horizon en ROM Utrecht Region.

Initiatief & financiering

Digital Hub Noordwest is voor innovatief mkb Noord-Holland, Flevoland en Utrecht en is tot stand gekomen met financiële steun van de Europese Unie, ministerie van EZK en de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

Logo, financiering Europese Unie
Gepubliceerd door  Centre for Economic Transformation 25 april 2024

Project Info

Digital Hub Noord-West
Startdatum 01 apr 2023
Einddatum 01 apr 2026