Centre for Economic Transformation | CET

  L.I.S.A. van den Berg (Lisanne) MSc.

Docent-onderzoeker The Work Lab (en Opleiding Bedrijfskunde)
Telefoon:
0639014659
Email:
l.i.s.a.van.den.berg@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Postbus 1025,1000 BA Amsterdam
Expertise:
Leren en ontwikkelen op de werkvloer / impact onderzoek / mixed-methods
Afwezig:
Vrijdag

Ga naar HvA Research Database

Lisanne is docent-onderzoeker bij het lectoraat Samenwerkende Professionals, onderdeel van The Work Lab en begeleidt afstudeerders bij de opleiding Bedrijfskunde.

Lisanne’s onderzoeksinteresse bevindt zich op het gebied van gedragswetenschap en in het bijzonder gedragsverandering. Ze gebruikt deze kennis om professionals te helpen leren en ontwikkelen. Lisanne is betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten, zo doet ze bijvoorbeeld mixed-methods onderzoek naar de leereffecten van een training voor leidinggevenden, een dagboekstudie naar de gevolgen van de coronapandemie voor het werk en welzijn van professionals en actieonderzoek naar hoe samenwerking in teams versterkt kan worden. Inmiddels heeft ze meer dan 120 medewerkers geïnterviewd.

Ze heeft MSc Sociology van de Universiteit van Oxford en een BA Liberal Arts en Sciences van Maastricht University (cum laude). In 2018 is Lisanne geselecteerd om deel te nemen aan het KNAW Honorsprogramma Arts/Sciences voor jonge kunstenaars en wetenschappers. Ook heeft ze in 2021 een post-hbo gecertificeerde opleiding tot professioneel coach voltooid.

Meer informatie over Lisanne vind je op haar LinkedIn profiel.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database