Leven Lang Ontwikkelen

In onze snel veranderende maatschappij zijn leren en ontwikkelen vanzelfsprekende onderdelen van het leven geworden. Een diploma is niet meer het eindpunt, maar de start van iets nieuws. Bij de Hogeschool van Amsterdam kunnen professionals kennis en vaardigheden ontwikkelen die belangrijk zijn voor werk en carrière. Voor bedrijven ontwikkelen we maatwerktrajecten.

Voor professionals

De HvA biedt onderwijs voor professionals die willen investeren in een leven lang ontwikkelen. Je kunt bij ons terecht in elke fase van je loopbaan. Ons doel? Jou als professional relevante bagage meegeven waarmee je duurzaam inzetbaar blijft op de arbeidsmarkt.

Bekijk ons aanbod gericht op omscholing, bij- en nascholing.

Daarnaast bieden we vier omscholingsroutes aan, onder andere voor:

Voor werkgevers

Hoe beweeg je als werkgever je organisatie met de markt mee? Welke vaardigheden hebben medewerkers nodig om die beweging goed te kunnen maken? De HvA biedt maatwerktrajecten om samen met het werkveld te leren en te innoveren. Zo maken we ons samen klaar voor het werk van de toekomst.

Benieuwd naar onze visie op Leven Lang Ontwikkelen? Bekijk de animatie.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Contact

Heb je als werkgever een vraag over scholing op maat en wat de HvA daarin voor je kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Leven Lang Ontwikkelen
E: levenlangontwikkelen@hva.nl

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 23 april 2024