Amstelcampus

Wie wordt de HvA'er van het jaar 2022?

HvanA reikt deze prijs uit op 14 december 2022

Evenement

Het jaar is bijna voorbij en dus is het tijd voor de jaarlijkse verkiezing HvA’er van het Jaar. Wie heeft een bijzondere prestatie geleverd? Wie verdient er erkenning omdat zij/hij/hen uitblinken in wat ze doen? En wie verdient het om gewoon eens in het zonnetje te worden gezet? De winnaar maken we tijdens de uitreiking bekend.

Champagneglas en gouden confetti met de tekst: HvA'er van het Jaar 2022

De redactie van HvanA nomineerde de volgende bijzondere HvA'ers: HvA Pride, Ehsan Nyazie, Evelien van Hooff, Pieter Gros en Amjad Almatni. Lees er hier alles over en luister tijdens de awardshow naar hun inspirerende verhalen. Vervolgens kun je zelf stemmen op de HvA'er die je voorkeur heeft. Nadat de stemmen zijn geteld, wordt de enige echte HvA'er van het Jaar bekendgemaakt.

Programma

  • 16:00 uur - inloop
  • 16:30 uur - start van de awardshow
  • 17.30 uur - bekendmaking van de winnaar + party

Performances

Tijdens de party kun je genieten van een zangperformance door Future Husband en draait Kalle lekker platen. Benieuwd naar deze artiesten? Check hun bio hieronder.

Future Husband is de Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman. Na een periode van intensief internationaal touren (als bandlid van Sofie Winterson en Feng Suave) richt ze zich nu op haar eerste solo project; Future Husband.

Luisteren naar Future Husband is als zweven in een hypnagogische toestand, waar de lijnen tussen dromen en realiteit lijken te vervagen. Haar persoonlijke gedachten worden in haar teksten voorzien van grootse cinematische instrumentatie en soundscapes. Tussen haar teder gezongen vocalen verweven zich gitaren, akoestische drums, bas en synths.

In het voorjaar van 2022 kwam haar release EP uit. Future Husband speelde dit jaar onder meer tijdens de Radar Showcase in Melkweg Amsterdam en in de 3FM Live Box.

Kalle is een zeer capabele muziekgraver, die veel wereldwijde invloeden door zijn sets laat glijden. Als een van de belangrijke bewoners van Palet & Many Møre vindt hij zijn kleurrijke weg in verschillende genres, aan elkaar geregen in een kunstwerk. Waar de zon schijnt is altijd een stukje van zijn ziel te vinden en andersom. Laat je meeslepen in een creatieve set langs verschillende hoeken.

Gepubliceerd door  FLOOR 7 december 2022
Tegel met de tekst HvA'er van het Jaar 2022

Datum

Startdatum 14 dec 2022

Tijd

16:00 - 18:00 uur

Locatie

FLOOR

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955