Amstelcampus

FLOOR X CRITICAL MASS

VR-experience: 'Met andere ogen'

Evenement

Hoe is om door andere ogen te kijken? Verbreed je horizon met deze bijzondere VR-experience!

We leven in een bijzondere tijd. Terwijl het maatschappelijke debat verder verhardt en social media polarisatie in de hand werkt, wordt het steeds moeilijker om je in de ander te verplaatsen. De VR-beleving ‘Met andere ogen’ brengt mensen met elkaar in contact, verbindt en opent je ogen voor een ander perspectief.

Wat kun je verwachten?

In de VR-sessie stap je in het leven van een ander. Iemand die je (nog) niet kent. Iemand die een andere huidskleur, achtergrond, geaardheid, leeftijd of geloofsovertuiging heeft. Door te luisteren naar hun persoonlijke verhaal en geconfronteerd te worden met hun dagelijkse dilemma’s, maak je kennis met nieuwe geluiden, inzichten en standpunten.

Beperkt aantal plaatsen

Het evenement is coronaproof met twee sessies waardoor voldoende afstand kan worden gehouden;

• 16:00 - 16:45 | 10 plaatsen = VOL

• 17:00 - 17:45 | 10 plaatsen