Urban Conference: Making Places

Thema: The Constructed City - Vrijdag 22 juni

Project

Met een snelgroeiende stad en hoge woonbehoeften wordt succes vaak gemeten in woningaantallen en duurzaamheidsdoelstellingen. Maar deze doelen doen er niet toe als mensen, gebouwen, organisaties, activiteiten, geur, kleur en meer niet in overeenstemming zijn met elkaar en alle belanghebbenden zich niet betrokken voelen bij het besluitvormingsproces.

Huizen bouwen is één ding, maar het bouwen van een buurt is geheel iets anders. Hoe kunnen mensen van alle leeftijden, met verschillende capaciteiten en sociaal-economische achtergronden, genieten van een plek en tegelijkertijd een sleutelrol spelen in de creatie, identiteit en onderhoud ervan? Welke innovatieve benaderingen van intergrale gebiedsontwikkeling zijn er? Hoe kunnen meer traditionele partijen de kansen benutten die co-creatieprocessen bieden?

Tijdens deze ochtend gaan we op zoek naar innovatieve benaderingen van gebiedsontwikkeling onder het motto "Geen toeschouwers, alleen maar participanten” en leggen we de bodem voor de meetups die in de middag plaatsvinden.

22 juni van 09.30-12.30uur
Pakhuis de Zwijger

Kijk voor meer informatie en aanmelden op
https://wemakethe.city/nl/programma-item?programid=4255

Contactpersoon HvA: Martijn de Waal

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 28 mei 2018

Project Info

Startdatum 22 jun 2018

Contact