Zotero

Zotero is een non-profit Citation Management programma, het gebruik van Zotero is gratis.

Op zotero.org kun je een account aanmaken en het programma downloaden.

Zotero bestaat uit een desktopversie en een webversie. Je installeert een plugin in Word om bronverwijzingen direct in Word te kunnen maken, en in je browser, zodat je met één klik vanuit databanken en websites referenties kunt importeren. In de gratis versie heb je 300 MB opslagruimte.

Werk je nu met een ander Reference Management programma, dan kun je de referenties makkelijk importeren in Zotero.

Meer informatie

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 5 juli 2022