Venture Centre

HvA Startup Day

Op 16 juni 2022 start jij jouw startup-reis binnen de HvA écht om van jouw idee een startup te maken!

Ben jij een student met een innovatief of duurzaam idee? En ben jij op zoek naar support om dit idee echt te realiseren, bijvoorbeeld met een werkplek, coaching, masterclasses en nieuwe teamleden met andere skills dan die van jezelf? Tijdens de HvA Startup Day op 16 juni 2022 start jij jouw startup-reis binnen de HvA écht om van jouw idee een startup te maken!

Wat is de HvA Startup Day?

Tijdens deze dag is er een vol programma met inspirerende keynotes, workshops, feedbackrondes en uiteraard mogelijkheden tot netwerken tijdens de borrel.

Je leert tijdens deze dag van de ervaringen van succesvolle startups van HvA studenten en alumni, krijgt voorlichting over alle faciliteiten die de HvA innovatieve en duurzame studentondernemers te bieden heeft én je leer vooral veel andere gemotiveerde studenten kennen.

Bovendien wordt de uitslag van de Poster Competitie bekend gemaakt!

Voor wie?

De HvA Startup day is er voor de volgende HvA studenten en studenten teams:

  • HvA studenten die met hun idee hebben meegedaan aan de ‘call for ideas’ en 'poster competitie'
  • HvA studenten die hebben meegedaan aan de 'Call for Team Members'
  • HvA studenten die nu of in de toekomst innovatief en duurzaam willen gaan ondernemen

Waarom meedoen?

Tijdens je studie op ontdekkingstocht gaan is altijd een goed idee, helemaal als je tijdens deze tocht jezelf ontwikkelt als ondernemende professional. Want samenwerken in multidisciplinaire teams, bij kunnen dragen aan het realiseren van vernieuwende ideeën én je netwerk kunnen opbouwen zijn skills waar je jouw hele leven lang plezier van hebt.

Maar de HvA Startup Day is vooral een hele inspirerende dag met verhalen van founders, interessante masterclasses en een groot nieuw netwerk vol met ondernemende HvA studenten.

Aanmelden

Aanmelden kan nu nog niet, maar zet vooral 16 juni in je agenda en hou de website in de gaten voor het programma en om je aan te melden.

FAQ: Veelgestelde vragen

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 7 maart 2022