Hogeschool van Amsterdam

Keuzespreekuur

Twijfel je of de studie goed bij je past? Zit je met het dilemma of je moet stoppen of doorgaan, wel of geen master? Wil je je studiekeuze herzien? Of heb je andere studiegerelateerde keuzevragen? Blijf er niet in je eentje mee rondlopen, maar praat erover met een keuzecoach van de HvA.

Een gesprek via het keuzespreekuur duurt 30 minuten (en is gratis). Het vindt plaats op drie verschillende HvA-locaties en je bent overal welkom. Een onafhankelijke keuzecoach is elke week op een van de locaties aanwezig (LWB, bibliotheek WBH en FMB). De keuzecoach bespreekt je dilemma en formuleert samen met jou welke acties nodig zijn om dit dilemma aan te pakken. Beschikbare data om een afspraak te maken voor een keuzespreekuur vind je in de kalender bij de inschrijvingspagina.

Het keuzespreekuur is voor alle HvA-studenten.

Inschrijven

Vanaf 5 september 2018 tot eind juli 2019 kun je je inschrijven voor het keuzespreekuur op de drie locaties: inschrijven

Is er geen plaats meer en je hebt toch interesse in een keuzespreekuur? Stuur dan een e-mail naar studiekeuze@hva.nl. Je komt dan op een wachtlijst te staan en wordt uitgenodigd als er toch plaats is.

Studiekeuze herzien

Heb je meer begeleiding nodig bij je studiekeuze en is een gesprek van 30 minuten niet voldoende? Kijk dan bij Studiekeuze Herzien.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 29 mei 2019