Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

7 december online open dag | 11 december kennismaken op locatie

De volgende open dag in twee delen is op 7 en 11 december. De online open dag is op dinsdag 7 december van 17.00-21.00 uur. Op zaterdag 11 december van 10.00-14.00 uur kun je komen kennismaken op locatie. Bekijk opleidingspresentaties online en neem deel aan een proefles of rondleiding op locatie. Meld je aan en stel je programma samen.

Open dagen najaar 2021

De open dagen in het najaar bestaan uit twee dagen; een online open dag en een dag waarop je kunt komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking. Je meldt je in één keer aan voor de online open dag en het kennismaken op locatie.

Online open dag op 7 december 17.00-21.00 uur

Tijdens de online open dag op dinsdag 7 december krijg je inhoudelijke informatie over de opleidingen. De online open dag is ideaal om je te oriënteren op verschillende opleidingen en die met elkaar te vergelijken. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je online presentaties bijwonen en je vragen stellen in een chatsessie aan studenten en docenten. De online sessies worden niet opgenomen vanwege privacyredenen. Heb je praktische vragen over studeren of behoefte aan persoonlijke begeleiding of advies? Dan kun je terecht op het online studiekeuzeplein.

Kennismaken op locatie op 11 december tussen 10.00 en 14.00 uur

Kom op zaterdag 11 december een kijkje nemen bij de opleiding(en) die je interessant vindt. Je kunt je aanmelden voor een rondleiding, informatiemarkt, proefcollege en/of meet en greet. Je kunt je ook aanmelden voor een studiekeuzeplein. Houd bij het samenstellen van je programma rekening met de reistijd tussen locaties. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, bekijk dan hier de parkeermogelijkheden.

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment zijn de volgende coronamaatregelen van kracht bij het kennismaken op locatie. Mochten deze maatregelen verder worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

  • Er geldt een maximale groepsgrootte van 75 personen per ruimte.
  • In de ruimte ga je zitten.
  • Bij het verplaatsen tussen ruimtes draag je een mondkapje.
  • De basisregels zijn belangrijk: was vaak je handen, houd afstand, doe regelmatig een test, blijf thuis bij klachten.
  • Kom alleen, of met maximaal 1 ouder of begeleider. Toegang van de ouder of begeleider is op basis van beschikbare capaciteit.

Opleiding kiezen?

Ben je op zoek naar een opleiding die bij je past? Dan helpt de HvA je graag. Naast de open dagen bieden we ook de volgende activiteiten:

Weet je echt niet waar je moet beginnen met je studiekeuze? Of kom je er zelf niet uit? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach.

Wil je zelf online uitzoeken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de pagina Hoe kies ik?

En kijk voor alle actuele studiekeuzeactiviteiten op Wat kan ik doen?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Dinsdag 7 december en zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 24 november 2021