Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Zaterdag 7 november 2020

De volgende (online) open dag is op 7 november 2020. Twijfel je nu nog over een opleiding? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor studiekeuzehulp en proef online de sfeer bij de HvA met de video's van studenten.

Online informatieavond voor professionals

Op de online informatieavond voor professionals op 22 september 2020 kan je informatie verkrijgen over verschillende deeltijdopleidingen en cursussen. Ook kan je een telefonische afspraak maken met een studiekeuzecoach of algemene informatie verkrijgen over werken en studeren. Meld je alvast aan en ontvang bericht als je je programma kunt samenstellen.

Online studiekeuzeactiviteiten

Twijfel je nog en wil je een studiekeuzegesprek met een keuzecoach of een live presentatie volgen van een ervaringsdeskundige student over de overstap van mbo of vo naar hbo? Bekijk de mogelijkheden.

Sfeer proeven

Nu je niet fysiek naar de HvA kunt komen, proberen wij de HvA dichter bij jou te brengen. Bekijk de video’s die eerder zijn opgenomen op de HvA om de sfeer een beetje te kunnen proeven.

De open dagen in studiejaar 2020-2021

Bij het samenstellen van het programma van de open dagen in studiejaar 2020 - 2021 houden we rekening met de situatie rondom het coronavirus.

  • Zaterdag 7 november 2020
  • Zaterdag 12 december 2020
  • Zaterdag 13 februari 2021
  • Dinsdagavond 30 maart 2021
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 14 augustus 2020

3 tips hoe je ouders kunnen helpen bij je studiekeuze

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien