Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

De laatste open avond van dit studiejaar (30 maart) is helaas alweer voorbij. We laten de informatie nog even staan, zodat je toch nog een kijkje bij ons kunt nemen. Dus bekijk de opleidingsvideo's, de studieverenigingen en de sfeerproeven-pagina.

Deelnemende opleidingen en programma

Ga naar de opleiding(en) van keuze. Bekijk de opleidingsvideo, de informatie op de opleidingspagina, het programma van de opleiding en geef je op voor een presentatie of proefles.

Studiekeuzegesprek

Heb je vragen over inschrijven of studeren met een functiebeperking of weet je nog niet wat je wilt studeren? Meld je aan voor een gratis, telefonisch studiekeuzegesprek met een studiekeuzecoach.

Verrijk je studentenleven

Wil je lid worden van een studievereniging? Of wil je meer weten over andere initiatieven die jouw studentenleven kunnen verrijken en soms ook leuker en makkelijker maken? Bekijk de informatie via Zoom bij verschillende studieverenigingen en intiatieven.

Sfeer proeven

Nu je niet fysiek naar de HvA kunt komen, proberen wij de HvA dichter bij jou te brengen. Bekijk de video’s die eerder zijn opgenomen op de HvA om de sfeer een beetje te kunnen proeven.

Inschrijven voor een opleiding

Heb je een opleiding gekozen en wil je je inschrijven? Bekijk de video hieronder om te zien hoe je dat doet. Inschrijven doe je uiterlijk op 1 mei op hva.nl/inschrijven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Zaterdag 30 oktober 2021
  • Zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 20 april 2021