Hogeschool van Amsterdam

Introductieweek

Hallo! Van middelbare school naar Hogeschool! En hoe kun je het nieuwe schooljaar beter beginnen door te starten met een introductieweek? Studievereniging Venae organiseert in samenwerking met Faculteit Gezondheid de introductieweek die je niet wilt missen! Een week van studenten, voor nieuwe studenten. De introductie is dit jaar van 28 t/m 31 Augustus 2017! (Aansluitend kun je nog deelnemen aan het HvA-programma, in KersVers).

Introductieweek 2015 DG

De introweek beleef je samen met alle nieuwe studenten van Gezondheid: je maakt er kennis met studenten Ergotherapie, Fysiotherapie, HBO-Verpleegkunde en Oefentherapie. Namens Studievereniging Venae en HvA Gezondheid nodigen wij je graag uit voor de deze week die je niet wilt missen. In vier dagen proef je van de sfeer van HvA Gezondheid, maak je kennis met je medestudenten, ouderejaars, docenten en Amsterdam. De introweek staat in het teken van gezelligheid, informatie over je opleiding, het opbouwen van je netwerk nog voor de start van de opleiding, én feestjes!

Let op: Wees op tijd en regel je inschrijving tijdig. Vol is namelijk vol!

De introductieweek vindt dit jaar plaats op de hogeschool: Tafelbergweg 51, het Nicolaes Tulphuis. Het gebouw en het omliggende terrein is beschikbaar gesteld. Een grote partytent, sanitair, slaapplekken en beveiliging: aan alles is gedacht om de locatie zo geschikt mogelijk te maken voor jullie! Zowel goed te bereiken met de auto als met openbaar vervoer, metro- en treinstation Holendrecht. De hogeschool ligt naast het ziekenhuis AMC.

Tijdens de vier dagen is er een gezamenlijk programma georganiseerd. Het programma zal bestaan uit activiteiten die je met alle studenten van de opleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Oefentherapie en Verpleegkunde samen doet, maar ook activiteiten die je in je eigen opleiding doet. Denk aan activiteiten als een speurtocht door de stad, een kroegentocht, het ondersteunen van een goed doel, een sportdag, spellen in een park en elke avond sluiten we af met een feestje. Houd rekening met weinig slaap en een druk programma waarbinnen de nieuwe studenten elkaar beter kunnen leren kennen. Voor nieuwtjes rondom de introductieweek kun je alvast een kijkje nemen op de Facebook-website!

Van feesten, sporten en nog allerlei andere activiteiten krijg je honger. De commissie Catering is aangesteld om jullie van de nodige versnaperingen te voorzien. Elke ochtend staat er een ontbijt voor je klaar en kun je een lunchpakket maken. Ook is er koffie en thee aanwezig. De maaltijden worden volgens een strak schema geserveerd, wees er dus tijdig bij op het moment dat jouw groep wordt omgeroepen. Tijdens de introweek wordt er op maandag en dinsdag een avondmaaltijd aangeboden. Op woensdagavond gaan alle opleidingen uit eten in de stad. Donderdagavond vindt er een barbecue plaats waar ook docenten aanwezig zijn. 

Dieetwensen

Tijdens de introweek wordt er op maandag en dinsdag een avondmaaltijd aangeboden. Geef het tijdig door als je vegetarisch bent of allergieën hebt, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. cci-catering@svvenae.nl

Groetjes,
Wesley & Quint Commissie Catering

Wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens een introductieweek zijn de feesten en partijen. Daarvoor is er een feestcommissie die verantwoordelijk is voor (bijna) alles wat er tijdens de feestavonden gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan de coördinatie van het barteam, de DJ, de aankleding van de feesten en nog veel meer. Wij zullen er alles aan doen om van de aankomende introductieweek een week te maken die je nooit meer zal vergeten. 

Groetjes Luuk van de Haterd en Sheryn Koster

De introductieweek wordt georganiseerd door het Centraal Comité van de Introductie ( CCI), een commissie van Studievereniging Venae. Het CCI bestaat uit zeven verschillende commissies. Deze bestaat uit studenten van de Faculteit Gezondheid. Tijdens de week worden jullie ingedeeld in groepjes, en worden jullie begeleid door mentoren. De begeleiders / mentoren zijn ook studenten van Gezondheid. 

We hopen dat de Intro 2017 jou een geweldige start van je studie geeft.

Tot 28 augustus! 

Robin van Empel, Vicevoorzitter 2017

Renée Vos, Voorzitter 2017

 • Het totale programma, inclusief overnachtingen en activiteiten, kost € 65,-. 
 • Hiervoor krijg je:
 • Drie overnachtingen op de Tafelbergweg 51, 1105 BD in Amsterdam
 • 3 keer ontbijt (dinsdag t/m donderdag),
 • 3 keer lunch (dinsdag t/m donderdag),
 • 3 keer avondeten (waaronder de barbecue)
 • 1 keer avondeten in Amsterdam
 • deelname aan alle geplande activiteiten bij het verkennen van Amsterdam,
 • sportdag
 • feest
 • T-shirt van de introductieweek

Houd wel rekening met:

 • consumpties. Soms krijg je koffie, thee of fris aangeboden, maar bij de meeste activiteiten moet je zelf je consumptie(s) betalen;
 • reiskosten binnen Amsterdam. Neem dus je OV-studentenkaart mee (heb je die nog niet, regel een tijdelijke OV kaart);
 • het meenemen van contant geld om op maandag lunch en borrel te betalen.

Meld je vóór 15 augustus 2017 aan want dan ben je van een plek verzekerd.

Je meld je aan voor de introweek op het moment dat het inschrijfgeld is ontvangen. Maak het inschrijfgeld van € 65,- over naar NL 52 DEUT 0428925111 t.a.v. Hogeschool van Amsterdam met vermelding ‘Inschrijfgeld introductieweek ASHP’, het kostenplaatsnummer /X0106090101’, je voornaam, achternaam en nieuwe opleiding. Neem op maandag 28 augustus een bewijs van overboeking mee. Dit kan een printje zijn, maar ook een screenshot van jouw bankieren-app.

Je wilt je inschrijven maar het is al 15 augustus geweest!

Stuur een mailtje naar cci-voorzitter@svvenae.nl of cci-vicevoorzitter@svvenae.nl, dan kijken wij voor jou of er nog een plekje vrij is.

Het Centraal Comité Introductie van de Hogeschool en Venae hebben deze voorwaarden opgesteld naar aanleiding van ervaringen uit het verleden. De student committeert zich hieraan automatisch door zich in te schrijven voor de introductie.​

1.     Het CCI en de Hogeschool van Amsterdam zijn niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemers.

2.     Het is de deelnemers niet toegestaan zelf meegebrachte (alcoholische) dranken te nuttigen op de Tafelbergweg.  

3.     Roken is alleen toegestaan in de daartoe bestemde ruimten.

4.     Drugsgebruik in en rondom de Tafelbergweg, en tijdens de gehele introductieweek, is niet toegestaan.

5.     Door een deelnemer toegebrachte schade aan gehuurde vervoersmiddelen, het gebouw van de Tafelbergweg of aan eigendommen van derden zullen op de deelnemer worden verhaald.

6.     Eten en drinken is alleen toegestaan in de speciaal ingerichte feest en eetzaal voor deelnemers van de HvA introductie. Eten of drinken in de slaapzaal is dus niet toegestaan.

7.     De deelnemers hebben alleen toegang tot die ruimten die zijn toegewezen aan de HvA Introductie.

8.     Bij problemen dienen deelnemers zich te richten tot de opleidingshoofden van hun eigen opleiding, of de voorzitters. 

9.     Tussentijds de introductie verlaten is uiteraard mogelijk, helaas kun je om organisatorische redenen daarna niet meer terug komen. Alleen als je zwaar wegende redenen hebt die vooraf met de voorzitters  zijn besproken kan hiervan worden afgeweken.

10. Indien de introductie, om welke reden dan ook tussentijds wordt verlaten is er geen restitutie van deelname geld mogelijk.

11. Het CCI, in persoon van de voorzitter, behoudt zich het recht om deelnemers, bij wangedrag, te verwijderen.

12. Het nuttigen van alcoholische drank door minderjarigen is niet toegestaan, bij het overtreden van de wet is het CCI bevoegd alcohol af te nemen gedurende de HvA introductie. Bij het overtreden van deze regel behoudt het CCI, in persoon van de voorzitter, het recht om deze deelnemer te verwijderen.

13. Uit organisatorische overweging krijgen alle studenten bij aanvang van de HvA introductie een gekleurd polsbandje. Identiteitscontrole onderscheid de studenten van de minderjarige studenten. Deze is verplicht de gehele HvA introductie te worden gedragen.

 • Slaapspullen (slaapzak, kussen en hoeslaken)
 • Stretcher of luchtbed 
 • OV chipkaart (deze moet gedurende de hele week met minimaal 20 euro opgeladen zijn!!) 
 • Stekkerdoos (i.v.m. erg weinig stopcontacten op de locatie waar we verblijven) 
 • Douchespullen (toiletartikelen en een normale handdoek)
 • Sportkleding (voor zowel binnen als buiten) 
 • Zwemkleding
 • Themaoutfit voor de laatste avond (Thema: Terug naar toen!) 
 • Schoenen waar je goed op kan lopen. 
 • Rugzak 
 • Lunchpakketje voor maandag 

Je mag je maandag 28 augustus 2017 melden tussen 08:30 en 09:30 op de Tafelbergweg 51, het Nicolaes Tulphuis. Hier kun je je koffer achterlaten. Stop dus de dingen die je maandagmiddag nodig heb, niet in je koffer. Graag vragen wij jullie om je tas met je naam te kenmerken, zodat er geen misverstanden ontstaan.
Tot slot adviseren we om niet teveel waardevolle spullen mee te nemen.

Houd je alsjeblieft aan de aanmeldtijd, dan kunnen we snel van start!

 

Veel succes met het eventueel nog afronden van je schooltijd, een goede vakantie, en tot 28 augustus 2017!!! 
 

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 5 maart 2018

Research Award 2016