The Food Lab

Studenten

Studeer je Voeding en Diëtetiek aan de HvA en ben je op zoek naar een bijbaan, interessante stage of afstudeeropdracht? Meld je dan aan bij The Food Lab. Studenten die werken voor The Food Lab krijgen alle ruimte om te experimenteren, samen te werken en te ondernemen.

The Food Lab is een project dat is ontstaan door studenten Voeding en Diëtetiek. Van eerstejaars tot afstudeerder, iedere student met een goed idee en een gezonde dosis motivatie kan in The Food Lab aan de slag. Bijvoorbeeld met de (door)ontwikkeling van een nieuw voedingsconcept of de vraag hoe een bepaald voedingsproduct succesvol in de markt gezet kan worden. Ook verzorgen studenten cateringsaanvragen van in- en externe opdrachtgevers.

The Food Lab heeft een multidisciplinair team waarin wordt gewerkt aan zowel een duurzamer en gezonder voedselaanbod als de rol van voeding in een maatschappelijke en sociale context. Bij The Food Lab kun je deel uitmaken van het ontwikkelingsteam of betaalde werkzaamheden uitvoeren in de productie en/of catering.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Lars Vierbergen via thefoodlab@hva.nl.

Gepubliceerd door  The Food Lab 25 februari 2019