The Food Lab

Samenwerken

The Food Lab biedt volop mogelijkheden om samen te werken. Onze projectmatige aanpak leent zich uitstekend voor een externe opdracht, een interessante stage of afstudeeropdracht. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Een uitdagende opdracht voor The Food Lab?

The Food Lab biedt interessante mogelijkheden om samen te werken met enthousiaste en gedreven voedingskundigen in opleiding. Is er een voedingsvraagstuk waarvoor u een oplossing zoekt, een productidee of marketingconcept dat u verder onderzocht wilt hebben? Met deze en tal van andere voedingsgerelateerde vragen gaan onze studenten graag aan de slag. Bijvoorbeeld als projectopdracht, stage of afstudeeronderzoek. De projectmatige aanpak van The Food Lab leent zich uitstekend voor externe opdrachten. Lees verder.

Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Mail met Lars Vierbergen via thefoodlab@hva.nl.

Op zoek naar een bijbaan, stage of afstudeeropdracht?

Studeer je Voeding en Diëtetiek aan de HvA en ben je op zoek naar een bijbaan, interessante stage of afstudeeropdracht? Kom bij The Food Lab. The Food Lab is een multidisciplinair team dat werkt aan een duurzamer en gezonder voedselaanbod en de rol van voeding in een maatschappelijke en sociale context. Bij The Food Lab kun je deel uitmaken van het ontwikkelingsteam of betaalde werkzaamheden uitvoeren in de productie en/of catering. Lees verder.

Interessant? Neem voor meer informatie contact op met Lars Vierbergen via thefoodlab@hva.nl.

Gepubliceerd door  The Food Lab 25 februari 2019