Sterk van start

Jouw onderwijs in september

Het demissionair kabinet heeft vrijdag 13 augustus in een persconferentie laten weten dat vanaf 30 augustus de anderhalve meter maatregel in het hoger onderwijs vervalt. Dat betekent dat alle activiteiten weer mogen plaatsvinden op de campussen.

De HvA heeft rekening gehouden met dit scenario bij het opstellen van de roosters en is er dus helemaal klaar voor. We verwelkomen je heel graag in Amsterdam op de campus van jouw opleiding.

Daarbij gelden wel de volgende spelregels:

• Als je je verplaatst in de gangen, is een mondkapje verplicht.
  • Er mogen maximaal 75 personen in een ruimte, zoals een collegezaal of studieruimte.
  • Zelftesten: graag! Het advies is om dit twee keer per week te doen.

Hoe jouw introductie en lesweek er precies uitzien, hoor je vóór de start van jouw eigen opleiding .
Wil je meer weten over hoe het werkt bij de HvA vanaf 30 augustus, bijvoorbeeld hoe het zit met zelftests, vaccinaties en meer? Bekijk dan de corona-updates op de website .

ZELFTESTS GRATIS BESTELLEN

Op zelftestonderwijs.nl kun je gratis zelftests bestellen . Log in met je HvA-ID en wachtwoord. Je krijgt de tests thuisgestuurd binnen 8 werkdagen.

De zelftest is een test die je zelf afneemt om snel te zien of je besmet bent met het coronavirus. De HvA vraagt alle medewerkers en studenten om zich twee keer per week te testen. Bestel daarom een aantal zelftesten en bewaar deze voor start studiejaar. Door jezelf te testen help je een besmetting (eerder) signaleren en voorkomen dat het virus ongemerkt verder verspreidt. Het gebruik van een test is vrijwillig.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 augustus 2021