Sterk van start

Hoe ziet jouw onderwijs eruit in september?

Jij bent vast benieuwd hoe jouw onderwijs eruit zal zien bij de start van je opleiding in september. Welke maatregelen gelden dan nog op de HvA vanwege het coronavirus? En hoe ziet jouw lesweek eruit? Is dat op de campus of online? Of beide?

De HvA vindt samen leren, elkaar ontmoeten en direct contact met je medestudenten en docenten heel belangrijk. Daarom willen we graag met onze studenten op de campus zijn: lesgeven, ontmoeten en samenwerken. En het ziet ernaar uit dat dit in september mogelijk is zonder de beperkende maatregelingen! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Daarom bereiden we ons voor op onderwijs en elkaar ontmoeten op de campus. De nadruk ligt dan op onderwijs op campus en dat wordt gecombineerd met online werkvormen.

We verwelkomen je heel graag in Amsterdam op de campus van jouw opleiding. Hoe jouw lesweek er precies uit zal zien, hoor je vóór je start van jouw eigen opleiding.

Voor de zekerheid bereiden we ons ook voor op het scenario dat de overheid alsnog beperkingen oplegt in september. Ook dan werken we daaraan mee. Maar voor nu richten we ons op onderwijs op campus.*

Wil je alvast een indruk krijgen van hoe het afgelopen jaar was om op de HvA te studeren? Bekijk de meeloop-stories in de hoogtepunten op Instagram.

Of bel met een student en stel al je vragen over hoe het werkt op een hogeschool. Ga naar Hbo, dat gaat zo! om een afspraak te maken.

*Als er alsnog in september beperkingen worden opgelegd aan het onderwijs op de campus, dan passen we dat op deze pagina aan en word je vóór je start erover geïnformeerd.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 20 mei 2021