Food Network HvA

Algemene cursusvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden

De verkoopvoorwaarden (inclusief annuleringsvoorwaarden) vind je onderaan deze pagina. Samengevat heb je 14 dagen bedenktijd vanaf de datum dat je je hebt aangemeld voor een cursus of workshop. In deze periode kun je je kosteloos afmelden door middel van een e-mail aan foodnetwork@hva.nl inclusief een volledig ingevuld herroepingsformulier . Na de 14 dagen bedenktijd brengt de HvA kosten in rekening bij annulering die, afhankelijk van het tijdstip van annulering, uiteenlopen van €50,- administratiekosten tot 100% van het cursusbedrag. De details hierover vind je in de verkoopvoorwaarden.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangen alle cursisten een bewijs van deelname. Om voor dit certificaat in aanmerking te komen, moet je 80% van de cursustijd aanwezig zijn en het cursusbedrag hebben betaald. Met het oog op de tenaamstelling van het certificaat vragen wij je bij inschrijving om een kopie van jouw identiteitsbewijs.

Klachtenregeling

Wij stellen onze klanten graag tevreden. Onverhoopte klachten over een cursus uit ons aanbod nemen we daarom uiterst serieus. Klachten kun je melden via foodnetwork@hva.nl of 06-211 58 154.

Regeling Bescherming Persoonsgegevens

De HvA werkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit houdt in dat persoonlijke gegevens van cursisten niet zonder toestemming aan derden worden verstrekt. Voor meer informatie over persoonsgegevens en privacybeleid, zie College Bescherming Persoonsgegevens .

Locatie

Tenzij anders vermeld, vinden de cursussen plaats op de Hogeschool van Amsterdam, Dr. Meurerlaan 8 in Amsterdam.

Gepubliceerd door  Food Network 11 juli 2023