Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Dat kan. We hebben het beoordelingsformulier opgesteld naar aanleiding van onze kennis en inzichten, gecombineerd met praktijkervaring uit de opleiding. Het blijft echter een gestandaardiseerd formulier, dus als een gewijzigd beoordelingsformulier beter bij je opleiding past, dan staat het je vrij om het aan te passen. Vraag ons vooral om ons advies.

Ja, dat kan. We kunnen je vooral adviseren over curriculum, toetsing & materialen en didactiek; we vervangen dus niet de onderwijskundige van je faculteit, maar vullen die aan.​ Neem contact op voor meer informatie.

Deze vraag horen we regelmatig. Op dit moment moeten we nog nee verkopen, maar neem eens een kijkje op Taalwinkel.nl voor de Top Tien van onprettige stijlkeuzes​ . En wat dacht je van "Taal is zeg maar echt mijn ding​ ", van Paulien Cornelisse?​​​

Goede vraag! We werken vanuit de volgende concepten:​ taalontwikkelend onderwijs (TOO) en English as a Medium of Instruction (EMI). Daar vertellen we je graag meer over; neem hiervoor contact met ons op.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 16 mei 2022