Urban Technology

Verkenning interactieve technologie in de stad

23 mei 2019 16:44 | Kenniscentrum Techniek

Het project Co-creating responsive urban spaces is afgerond met een inspirerende publicatie. Tijdens het project is verkend hoe de openbare ruimte real time is aan te passen op de gebruikers om zo ervoor te zorgen dat mensen zich veilig en prettig voelen.

Begin 2019 zijn de resultaten gepresenteerd op een eindsymposium. Hier is het boek Responsieve Publieke ruimte gepresenteerd met de inzichten van het onderzoek verwerkt tot een praktisch toepasbare aanpak. Ge├»llustreerd met de ArenA Boulevard als proeftuin, buitenlandse best practices, een ontwerp canvas en een roadmap voor het ontwerpproces van responsieve publieke ruimtes.

Het boek is kosteloos te downloaden en richt zich op opdrachtgevers en stakeholders van publieke openbare ruimtes, ruimtelijk ontwerpers, interaction-designers en studenten.

Meer over het project Co-Reus