HvA United

Het netwerk voor gepensioneerde HvA medewerkers

Velen van ons hebben jarenlang met veel plezier gewerkt bij de HvA en een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in het onderwijs. Wij dragen de HvA een warm hart toe en voelen ons ambassadeurs van de HvA.

Wat doen wij?

Een van de mogelijkheden om, ook al zijn we niet meer werkzaam in het onderwijs, toch een bijdrage te blijven leveren aan het zich steeds vernieuwende onderwijs van de hogeschool, is het organiseren van inspirerende lezingen van spraakmakende personen. Ook biedt HvA United oud-collega's een Platform om hun expertise te delen in minibijeenkomsten. Deze zgn. 'pareltjes' worden door de initiatiefnemers zelf georganiseerd.

Wat is ons doel?

HvA United organiseert interessante bijeenkomsten waarbij  aanwezigen geinspireerd raken door verhalen die over en weer verteld worden. Daarnaast willen we geinformeerd worden over innovatieve ontwikkelingen o.a. op maatschappelijk, economisch, medisch en technisch gebied en dat van de creatieve industrie en hun invloed op ons dagelijks leven. Zo hopen we iets bij te dragen aan vernieuwingen in het onderwijs en last but not least iets terug te geven aan de HvA na jarenlang werkplezier.

Voor wie?

Ben je gepensioneerd vanuit de HvA of ben je gepensioneerd en heb je 10-15 jaar bij de HvA en haar rechtsvoorgangers gewerkt, dan ben je van harte welkom bij HvA United.

Via 'hoort zegt het voort' hebben zich inmiddels bijna 250 oud-collega's aangemeld. Doen!

Afien Nap, David Noordhoff, Elly Mathijssen, Peter Blok, Pim de Vries, Rob Henneman en Saskia Simon

Gepubliceerd door  HvA United 27 juli 2017