HvA Bibliotheek

Publinova Fotoshoot | voor HvA-onderzoekers

Evenement

Ben je toe aan een nieuwe profielfoto? Op dinsdag 18 juni hebben HvA-onderzoekers de kans om gratis een professionele portretfoto te laten maken. Het enige wat je hoeft te doen, is je profiel compleet maken op hét landelijke platform voor praktijkgericht onderzoek Publinova.

Op 18 juni, tussen 11:00 en 14:00 uur, staat er bij FLOOR op de begane grond van het Wibauthuis (WBH) een professionele fotograaf voor je klaar. Je kunt je aanmelden voor een tijdslot van een half uur. De shoot zelf duurt niet langer dan 10 minuten.

Wil je een professionele foto laten maken, maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het compleet maken van je profiel? Tijdens de fotoshoot bieden medewerkers van de Bibliotheek ter plekke ondersteuning. In minder dan 15 minuten is de informatie op jouw profiel volledig en up-to-date. Je nieuwe profielfoto kun je zelf na afloop toevoegen. En uiteraard staat het je ook vrij de foto voor andere platforms te gebruiken.

Wat is Publinova?

Publinova is hét landelijke platform voor praktijkgericht onderzoek van hogescholen in Nederland. Hier deel je jouw kennis met de wereld en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied.

Het platform is een initiatief van 14 hogescholen en wordt ontwikkeld samen met SURF en Regieorgaan SIA. Tijdens de HvA Kennisparade op 14 maart 2024 werd Publinova aan de HvA gelanceerd. Wil je meer weten over het project, kijk dan op de ondersteuningspagina van de Bibliotheek.

Waarom je profiel op Publinova compleet maken?

Alle HvA-onderzoekers hebben door de registratie van onderzoek in Pure automatisch een profiel op Publinova. Het compleet maken van je profiel is dus zo gedaan. Publinova is gericht op publieksgerichte presentatie van onderzoek en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere onderzoekers of journalisten.

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om je hiervoor op te geven

Gepubliceerd door  HvA Bibliotheek 17 juni 2024

Datum

Startdatum 18 jun

Tijd

11:00 - 14:00 uur