Hogeschool van Amsterdam

Young Professional Pool

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je meer weten? Neem contact op met Japke Keesmaat, via 06-81165151 of j.keesmaat@hva.nl.

Ben je als bedrijf geïnteresseerd geraakt en wil je misschien meedoen? Neem contact op met Janneke Hohmann, via 06-22234187 of j.hohmann@hva.nl.

Locatie

Meer over Japke Keesmaat

'Het meeste plezier haal ik uit het helpen van jong talent bij het vinden en inzetten van hun unieke kwaliteiten. Dat doe ik op de HvA en in het bedrijfsleven. Ik ben trainer, coach en adviseur en ontwikkel traineeships en talentprogramma's. Vanuit mijn bedrijf Parks Amsterdam richt ik me op de ontwikkeling van jonge talenten in organisaties.

Onze Young Professional Pool vormt de brug tussen studie en het vinden van een baan waar jouw talent tot zijn recht komt. Dit proces gaat soms met vallen en opstaan. Ik begeleid je hierbij, zodat je jezelf als persoon en als professional steeds verder ontwikkelt.'

Meer over Janneke Hohmann

'Leren en ontwikkelen is mijn lust en mijn leven, zowel bij Albert Heijn, waar ik verantwoordelijk was voor het opleiden van verkoopmanagers in de winkel, als bij de HvA. Als docent merk ik dat veel studenten in de afstudeerfase worstelen met de vraag waar ze nou precies willen gaan werken.

'Ook kom ik veel bedrijven tegen die het lastig vinden om deze jonge mensen te bereiken terwijl het vaak fantastische werkgevers zijn. Zo is het idee voor de Young Professional Pool ontstaan en daar gaat ook mijn hart sneller van kloppen: uitzoeken wat nodig is, goede mensen bij elkaar brengen en dan maar gewoon beginnen. Dus mark my words: dit programma wordt een groot succes, zorg dat je erbij bent!'

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 8 juni 2020