Hogeschool van Amsterdam

Interessant blijven voor de arbeidsmarkt?

Kom verder op de online avond 29 september

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt opgeschud. Het is belangrijker dan ooit dat je van waarde bent en blijft op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jou? Welke positie neem jij in op de arbeidsmarkt? Is jouw positie toekomstbestendig? Hoe staat het met jouw vakkennis?

Online avond voor werkenden 29 september 2021 18.00-20.00

Ben je toe aan een stap in je carrière? Laat je inspireren op de online avond voor werkenden. Je kunt kiezen uit verschillende sessies die je helpen en inspireren om na te denken over je ontwikkeling en je volgende stap voor te bereiden. Ook kun je je aanmelden voor een telefonisch gesprek met een loopbaancoach. Meld je hieronder alvast aan. Je krijgt bericht wanneer je je programma kunt samenstellen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Het verhaal van HBO-ICT deeltijd student Badr Bouba en HBO-ICT deeltijd docent Sasha Karpowa

Omscholing of bijscholing

Wil je interessant blijven voor arbeidsmarkt? De HvA biedt verschillende mogelijkheden. We bieden een breed aanbod aan deeltijd bachelor opleidingen, Associate degree's, cursussen en masters. Bekijk het aanbod en geef je op voor een informatiebijeenkomst of persoonlijk gesprek. Denk je erover om je te laten omscholen? De HvA biedt omscholingstrajecten aan in de zorg, het onderwijs, IT en techniek. Twijfel je over een nieuwe (deeltijd)opleiding? Maak een afspraak met een studiekeuzecoach.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Waarom kies je voor de HvA?

HvA is een kennisinstelling

Hier komen praktijk, onderwijs en onderzoek samen. De inhoud van de opleidingen is gekoppeld aan vragen uit de praktijk; daarnaast ontwikkel je nieuwe beroepsvaardigheden. Ook de hbo-masters spelen in op de toekomstige ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

HvA staat midden in de praktijk

Docenten zijn naast hun werk als docent vaak ook werkzaam in hun eigen vakgebied. Of ze doen onderzoek in de beroepspraktijk. De HvA richt zich op de metropoolregio Amsterdam. De stad is laboratorium, werkplaats en inspiratiebron.

HvA werkt aan jouw studiesucces

Werken en studeren combineren is een uitdaging. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van een studentbegeleider. Zo zorgen we samen voor studiesucces. Ook als je je opleiding combineert met een intensieve baan en een druk privé-leven.

Ontwikkelingen coronavirus

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo.

We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 14 juli 2021