Hogeschool van Amsterdam

Programma informatieavond voor professionals

10 maart 2021 18.00-21.00 uur

Bekijk hieronder het complete programma van de informatieavond voor professionals. Op het aanmeldformulier geef je aan welke sessies je wilt bijwonen.

Programma plenaire sessies

18.00 - 18.50 uur. Hoe maak ik passende loopbaankeuzes? - Zazie van der Leeuw en Dirk Hoogstraten Keuzecoaches UvA-HvA

Tijdens de sessie gaan Zazie en Dirk in op het maken van loopbaankeuzes. Welke competenties zijn daarvoor nodig en wat kan je doen om daarin stappen te zetten. Het wordt een interactieve sessie met opdrachten.

19.00 - 19.50 uur. Hoe zorg je voor je eigen duurzame inzetbaarheid? - Myrke Nieweg, psycholoog, adviseur, coach en docent Human Resource Management.

Myrke bespreekt in deze sessie kort de nieuwe situatie op de arbeidsmarkt om vervolgens in te gaan op hoe je daar zelf goed mee om kunt gaan. Hoe versterk jij jouw duurzame inzetbaarheid? Hierbij zal ze nader ingaan op de drie pijlers van duurzame inzetbaarheid: Vakmanschap, Verandervermogen en Vitaliteit. Ze zal er een interactieve sessie van maken met ruimte voor dialoog en vragen. Verken met haar en mede-professionals in deze sessie hoe je zelf zorgt voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling!

20.00-20.50 uur. Een volgende stap in je loopbaan. Hoe ga je verder? – Lennert Den Breems, Hoofd a.i. Leven Lang Ontwikkelen FMR en Adviseur L&D House of Skills regio Amsterdam

Denk je na over een volgende stap in je loopbaan? Ben je op zoek naar ander werk en wil je weten in welke sectoren je met jouw vaardigheden een bijdrage kunt leveren? Lennert laat in deze sessie zien welke hulpmiddelen van House of Skills tot je beschikking staan en hoe jij ze kunt inzetten voor een volgende stap in je loopbaan. Bekijk voor de sessie alvast de ‘paskamer’ op https://www.houseofskillsregioamsterdam.nl/

Online loopbaanplein

Tussen 18.00 en 21.00 elk half uur telefonische gesprekken met een loopbaancoach.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier, onder 'Algemeen' en Loopbaangesprekken'.

Online open avond 30 maart

Heb je interesse in een opleiding of cursus en wil je meer informatie daarover? Schrijf je dan in voor de online open avond op 30 maart. Op deze avond kun je opleidingspresentaties volgen en live je vragen stellen aan studenten en docenten.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 22 februari 2021