Hogeschool van Amsterdam

Leven Lang Ontwikkelen

In onze snel veranderende maatschappij zijn leren en ontwikkelen vanzelfsprekende onderdelen van het leven geworden. Een diploma is niet meer het eindpunt, maar de start van iets nieuws. Leven Lang Ontwikkelen gaat over de juiste mindset en skills om voortdurend mee te kunnen veranderen met het werk en de maatschappij. Dat is geen gemakkelijke opgave, zeker nu de onzekerheid door onder andere corona, klimaat, digitalisering alleen maar toeneemt.

De Hogeschool van Amsterdam is de kennispartner voor werkgevers en professionals in de regio Amsterdam die willen investeren in blijven leren. We verbinden praktijk, onderwijs en onderzoek met elkaar, wat resulteert in het volgende aanbod:

  • Een breed aanbod van opleidingen en leergangen die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van professionals;
  • Beroepstrajecten voor professionals die zich willen omscholen naar groeisectoren in de ICT en onderwijs; zoals MakeITwork en ZIP;
  • Passende trajecten voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van medewerkers en hen willen voorbereiden op de banen van de toekomst.

Het vraagt een bepaalde mindset en verantwoordelijkheid om regie te nemen over je eigen loopbaan. En daarom heeft de Hogeschool van Amsterdam een speerpunt gemaakt van Leven Lang Ontwikkelen. Zodat jij in beweging kunt blijven en weet wat toekomstig werk van je vraagt. Meer informatie? Mail naar levenlangontwikkelen@hva.nl

Bekijk de TedTalk van Kate Raworth over de toekomst van werk.

In de video hieronder geeft Radboud Dam, projectleider Leven Lang Ontwikkelen, een introductie op Leven Lang Ontwikkelen bij de HvA.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 25 september 2020