Hogeschool van Amsterdam

Online informatieavond voor professionals

22 september 2020 18.00-21.00

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt opgeschud. Het is belangrijker dan ooit dat je van waarde bent en blijft op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit voor jou? Welke positie neem jij in op de arbeidsmarkt? Is jouw positie toekomstbestendig? Hoe staat het met jouw vakkennis?

Online informatieavond 22 september

Wil je interessant blijven voor de arbeidsmarkt? Op 22 september organiseren we voor jou een online informatieavond. Naast de sessies over de opleidingen, leergangen en cursussen bieden we ook een interessant algemeen programma. Bekijk het complete programma met alle sessies van de opleidingen, leergangen en cursussen en de loopbaancoaches.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Het verhaal van HBO-ICT deeltijd student Badr Bouba en HBO-ICT deeltijd docent Sasha Karpowa

Waarom kies je voor de HvA?

HvA is een kennisinstelling

Hier komen praktijk, onderwijs en onderzoek samen. De inhoud van de opleidingen is gekoppeld aan vragen uit de praktijk; daarnaast ontwikkel je nieuwe beroepsvaardigheden. Ook de hbo-masters spelen in op de toekomstige ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

HvA staat midden in de praktijk

Docenten zijn naast hun werk als docent vaak ook werkzaam in hun eigen vakgebied. Of ze doen onderzoek in de beroepspraktijk. De HvA richt zich op de metropoolregio Amsterdam. De stad is laboratorium, werkplaats en inspiratiebron.

HvA werkt aan jouw studiesucces

Werken en studeren combineren is een uitdaging. Je krijgt begeleiding en ondersteuning van een studentbegeleider. Zo zorgen we samen voor studiesucces. Ook als je je opleiding combineert met een intensieve baan en een druk privé-leven.

Ontwikkelingen coronavirus

De HvA houdt de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. Zie ook hva.nl/coronainfo.

We wensen je een goede gezondheid en hopen je gauw te zien.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 18 september 2020