Hogeschool van Amsterdam

Venture Center

Amsterdam Venture Studios

Wil jij niet langer jouw bedrijf runnen vanuit je zolderkamer of een koffietentje? Ben je op zoek naar een flexwerkplek midden in de bruisende startup-scene? Dan is de Amsterdam Venture Studios op de Amstelcampus iets voor jou!

Inhoud

Meld je aan voor een membership bij de Amsterdam Venture Studios (AVS) en maak gratis gebruik van een flexwerkplek. Zo kun jij vanuit de AVS op professionele wijze je onderneming runnen. In de AVS is er ruimte om te werken en klanten te ontvangen, er is wifi, koffie,
thee en er is een groot netwerk van andere startups en experts om jou heen.

In het Wibauthuis op de Amstelcampus heb je de perfectie locatie – midden op de Knowlegde Mile – om als ondernemer de volgende stappen te zetten met je bedrijf. Eens per twee maanden wordt een member meet-up georganiseerd waarbij jij en de andere studentondernemers kunnen netwerken en andere members kunnen ontmoeten. Daarnaast zijn er tal van evenementen en programma’s waar je gedurende het jaar aan mag deelnemen. Ter inspiratie of om je startup naar een hoger niveau te tillen. Deze gratis flexwerkplek, speciaal voor studentondernemers zoals jij, is de ideale stap voordat je uiteindelijk doorgroeit naar een eigen kantoor in Amsterdam!

Voor wie?

Dit membership is voor studenten en alumni die een onderneming hebben of willen starten. Bij deze ondernemingen en teams is er minimaal één van de (beoogde) eigenaren van de onderneming met een actieve rol in de onderneming die valt in één van de volgende categorieëen:

 • bachelor, minor en voltijds master-studenten aan de Hogeschool van Amsterdam
 • bachelor, minor en voltijds master-studenten aan de VU, UvA, Amsterdam UMC of AHK
 • alumni van een bachelor of voltijds-masteropleiding die in de afgelopen twee jaar is afgestudeerd aan de HvA,VU, UvA, Amsterdam UMC of AHK

Wil je precies weten wat de voorwaarden van het membership zijn? Lees dan hier de membership-overeenkomst.

Praktische informatie

 • Membership is gratis!
 • Maximaal 5 teamleden per startup kunnen van de AVS gebruikmaken.
 • Aanmelden kan het hele jaar door.
 • Je hebt een onderneming of bent van plan iets op te zetten.
 • Duur van het membership is 1 jaar, verlenging is bespreekbaar.
 • Adres AVS en WBH mogen niet worden gebruikt voor KvK-inschrijving.
 • Het is niet nodig om ingeschreven te zijn bij de KvK
 • De Amsterdam Venture Studios is in het Wibauthuis (Wibautstraat 3a).
 • De Amsterdam Venture Studios locatie Amstelcampus is onderdeel van het HvA Venture Center.

Registratie

Ben jij bezig met ondernemen en zou jij een fijne flexwerkplek kunnen gebruiken? Vul dan via onderstaande button het aanmeldformulier in om je aan te melden. Voor vragen of informatie mag je ook altijd even binnenlopen, we zijn te vinden op de begane grond van het Wibauthuis. Of stuur een mail naar venturecenter@hva.nl of meld je aan bij voor het startup spreekuur.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 9 december 2020